Google heeft de eerste editie van haar digitale magazine uitgebracht genaamd Think Quarterly. Het magazine zal elk kwartaal uitkomen en is volgens Google zelf in het leven geroepen om de grootste zakelijke denkers met elkaar te laten discussiëren over zakelijk gerelateerde onderwerpen.

De eerste editie heeft als hoofdonderwerp ‘Data’ en is hier gratis te lezen. In deze editie komen onder meer de onderwerpen als de cloud, de mobiele revolutie en NFC aan bod. Think Quarterly is als flash applicatie in zijn geheel te bekijken maar elk artikel is ook apart te lezen. Aan het magazine werken onder andere schrijvers van The Guardian en The Financial Times mee.

Het magazine is vrij minimalistisch vormgegeven en is zowel in fullscreen als op een gewone webpagina te lezen. Daarnaast is het magazine reclamevrij en zoals eerder vermeld volledig gratis. Wanneer je het maar te veel tekst vindt om op je laptop te lezen zal je even tot het weekend moeten wachten. Google UK belooft dat er dan een PDF-versie online zal komen.