1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Sony is gestart met het uitdelen van de beloofde Debix-verzekeringscodes. Het is sinds vandaag mogelijk om op het PlayStation forum je ‘Debix AllClear ID Plus Identity Theft Protection’ code aan te vragen. Met deze code kan gratis een 1-jarig abonnement bij Debix worden afgesloten waarmee identiteitsfraude tot 1 miljoen dollar is verzekerd.

Het einde van alle ellende rondom de hack op het PlayStation Network lijkt daarmee in zicht te komen. Wat natuurlijk goed nieuws is voor Sony en de gamers. Sony maakte eerder deze week bekend dat zij door de hack op het PlayStation Network ruim 120 miljoen euro schade heeft geleden. Daarnaast is het geduld van PlayStation 3-bezitters ook nog eens goed op de proef gesteld doordat het netwerk bijna een hele maand onbereikbaar was.

Wanneer je recht hebt op dit gratis 1-jarig abonnement van Sony dan kan je op het speciaal deel van het PlayStation forum je gegevens invoeren waarna je je activatiecode zult ontvangen. Hiermee zal je verzekerd zijn tot een bedrag van 1 miljoen dollar wanneer er identiteitsfraude word gepleegd met jou gegevens. Personen die recht hebben op de dienst hebben tot 28 juni de tijd om hun abonnement te activeren.