Tim Cook, de man die Steve Jobs opvolgt als CEO bij Apple heeft een brief gestuurd naar alle personeelsleden. Steve Jobs maakte afgelopen nacht bekend zijn taken als CEO neer te leggen, hij blijft wel actief voor Apple als voorzitter maar niet langer als CEO.

In de brief geeft Tim Cook aan dat hij uit kijkt naar de geweldige kans die hij krijgt om CEO te zijn van het meest innovatieve bedrijf ter wereld. Gaan werken voor Apple was deze beste beslissing van zijn leven en vindt hij het een eer dat hij al 13 jaar voor Steve Jobs en Apple heeft mogen werken. Ook deelt hij Steve Jobs zijn optimisme voor de toekomst van Apple.

"Steve is een geweldige leider en mentor voor mij geweest, net als het hele executive team en alle fantastische werknemers." Verder geeft hij aan met het hele team uit te kijken naar Steve Jobs zijn toekomstige adviezen en inspiratie als voorzitter van Apple.

Ook wil hij alle werknemers ervan overtuigen dat er niets gaat veranderen bij Apple en dat hij de principes en waarden van Apple zal koesteren. "Steve Jobs heeft een bedrijf en een cultuur opgebouwd die anders is dan welke ook ter wereld en deze zit in ons DNA", aldus Cook.

Ook laat hij weten dat Apple doorgaat met het maken van de beste producten ter wereld welke een genot zijn voor onze klanten en onze werknemers trots maken.

Cook: "Ik hou van Apple en ik kijk uit naar mijn nieuwe rol binnen Apple." en hij vervolgt: "Ik ben ervan overtuigd dat de beste jaren nog voor ons liggen en dat we samen van Apple de magische plek blijven maken die het al is."