1 min

Tags in dit artikel

, , , , , ,

Gamers die in het bezit zijn van een PlayStation 3 kunnen momenteel hinder ondervinden tijdens het gebruik van het PlayStation Network. Er is namelijk een storing gaande die het onmogelijk maakt om content te downloaden.

Wanneer je bijvoorbeeld een nieuwe game hebt gekocht en je deze dient te activeren middels een online pass is dit op het moment van schrijven onmogelijk. Daarnaast is ook niet mogelijk om andere content van het PlayStation Network te downloaden zoals gameupdates of demo’s. Wanneer je dit probeert krijg je momenteel de errorcode 80023102 te zien.

Als je software hebt aangeschaft en deze wilt downloaden, wordt de melding getoond dat je de software al hebt aangeschaft en deze dient te downloaden middels de "download" knop. Wil je dit echter doen toont de Store dat je een lege downloadlijst hebt en er geen content aanwezig is.

De storing blijkt betrekking te hebben op zowel normale als plus-leden. Het is onduidelijk wat de storing veroorzaakt. Afgelopen zaterdag was het PlayStation Network ook al korte tijd offline voor onderhoud. Dit onderhoud had het probleem op moeten lossen maar dit bleek niet het geval. Veel spelers krijgen namelijk nog steeds de melding.