Het gerucht gaat dat Angry Birds-ontwikkelaar Rovio een bod tot overname van twee miljard dollar heeft afgeslagen. Het bod zou komen van Zynga, welke na OMGPOP, ook de makers van Angry Birds binnen zou willen halen.

Desondanks zou ontwikkelaar Rovio geen oren naar een overname hebben gehad en dus vriendelijk hebben bedankt. De geruchten komen opnieuw nadat een soortgelijke roddel afgelopen jaar de ronde deed. Toen zou Rovio ook benaderd zijn voor een overname en zouden meerdere bedrijven een dergelijke deal met de ontwikkelaar van Angry Birds trachten te sluiten.

Volgens een bron zou Rovio helemaal geen oren hebben naar een overname, doordat zij simpelweg te veel plezier ervaren in de huidige gang van zaken in het bedrijf. Het immense succes van het bedrijf zou er voor zorgen dat een overname volgens Rovio niet de juiste volgende stap zou zijn. De laatste versie uit de Angry Birds-reeks, Angry Birds Space, passeerde de grens van tien miljoen downloads binnen drie dagen en geeft aan wat voor succes het bedrijf momenteel kent.