Nokia kraakt HTC af: ‘Innovatie is meer dan kleur’

Nokia stelt in een tweet dat innovatie meer is dan het kopiëren van kleuren. Hiermee refereert de Finse telefoonfabrikant naar HTC’s nieuwe Windows Phone 8-smartphones, welke opvallende kleuren hebben gekregen.

Nokia’s EVP van Sales en Marketing, Chris Weber, gaf in een tweet commentaar op de nieuwe HTC Windows Phones. Weber stelde dat er meer voor nodig is dan het kopiëren van de kleur van de Lumia 920, om de innovatie van dit toestel te evenaren. Zonder direct de naam van HTC te noemen is het wel duidelijk dat het hier om een aanval gaat op de nieuwe lijn Windows Phone 8-smartphones van HTC, die ook in een variatie aan kleuren op de markt verschijnen.

Nokia kraakt HTC af: ‘Innovatie is meer dan kleur’
Nokia presenteerde de Lumia 920 vorige week. Het Finse bedrijf was eveneens aanwezig bij de presentatie van Samsung’s ATIV S, een andere Windows Phone. Samsung’s toestel met Windows Phone 8 smartphones werd door Nokia afgedaan als een ‘opwarmertje’ voor de Lumia-toestellen die later gepresenteerd zou worden. Hiermee lijkt Nokia dus op oorlogspad, om de andere Windows Phone 8-fabrikanten uit te dagen.

Bron:Neowin