HTC totaal niet onder de indruk van de Galaxy S IV

In navolging van Apple en LG doet ook HTC een duit in het zakje over Samsung’s Galaxy S IV. De mensen die stonden te wachten op de presentatie van de Galaxy S IV werden lekker gemaakt met HTC’s One. Tijdens de presentatie maakte het Taiwanese bedrijf het echter een stuk bonter door tweets met de hashtag #TheNextBigFlop de wereld in te sturen.

Om nog eens een samenvatting van de dag te verschaffen nam Ben Ho, HTC’s marketinghoofd, contact op met AllThingsD. Hij noemde de plastic Galaxy S IV "meer van hetzelfde". Wat mensen volgens de topman echt willen is HTC’s One, die voorzien is van "een hoogwaardige aluminium behuizing, een geweldig ontwerp en de nieuwste hardware."

"Met een voortzetting van het gebruik van een plastic behuizing en de toevoeging van een groter scherm als meest voor de hand liggende fysieke verandering, verbleekt de Galaxy S IV naast de aluminium behuizing van de HTC One. Dit is meer van hetzelfde. HTC blijft de beste optie voor mensen die de beste technieken in combinatie met een hoogwaardig ontwerp willen. Onze klanten willen iets anders dan de mainstream, wat het publiek is van de Galaxy."

Bron:AllThingD