1 min

Google heeft verschillende journalisten een uitnodiging gestuurd voor een evenement op 24 juli. De media wordt uitgenodigd voor een ontbijt met Sundar Pichai, de vice-president van de Android-, Chrome- en Google Apps-afdeling.

De uitnodiging is erg kaal en er zijn vermoedelijk dus ook geen aanwijzingen in verborgen. Dat het om een ontbijt met Pichai draait lijkt wel een teken dat we in de richting van zijn werkveld moeten zoeken. De eerste associaties die dan bij ons opkomen zijn de aankondiging van een nieuwe Android-versie en een opfrisbeurt voor de Nexus 7-tablet.

Betreffende beide zaken zijn in het recente verleden lekken geweest. De Android 4.3-update voor de Google Editie van de Samsung Galaxy S4 (review) lekte onlangs al uit. Vandaag is er ook nieuws over een nieuwe versie van de Nexus 7-tablet.

Op 24 Juli zal Google ook een livestream van het evenement verzorgen, zodat ook de gewone sterveling het evenement kan bijwonen. De livestream zal te bekijken zijn op Google’s kanaal op YouTube.