1 min

Tags in dit artikel

, ,

Afgelopen weekeinde is een nieuwe overname van Google bevestigd. De zoekgigant heeft de kleine Zwitserse ontwikkelaar Bitspin ingelijfd. Bitspin is verantwoordelijk voor een wekker-applicatie voor Android, welke Google’s interesse moet hebben getrokken. Het is onbekend hoeveel Google neerlegt voor Bitspin.

Timely is een applicatie die de eigenaar van een Android-apparaat de mogelijkheid geeft om verschillende wekkers en timers in te stellen in een gelikte interface die de gebruiker qua kleurstelling volledig kan aanpassen. Als je de applicatie op meerdere Android-toestellen hebt staan worden de instellingen, wekkers en timers tevens gesynchroniseerd. Zie ook de video onder dit artikel.

Volgens een melding op de website van Bitspin verandert er niets aan de ontwikkeling van Timely: "We blijven hetzelfde doen als dat we altijd hebben gedaan," meldt het artikel. Timely is in de Google Play Store te downloaden en krijgt van meer dan 45.000 gebruikers een gemiddelde beoordeling van 4,4 sterren, waarbij meer dan 30.000 gebruikers vijf sterren toekennen.