1 min

Tags in dit artikel

, ,

Planet Internet introduceert PC Veilig. PC Veilig is een compleet beveiligingspakket en moet een bescherming bieden tegen virussen, spyware, hackers en andere gevaren op het internet.

Uit het onderzoek ‘veiligheid op internet’ van de Consumentenbond is gebleken dat een kwart van de gemiddeld ervaren gebruikers het lastig vindt de computer te beveiligen en dat terwijl een overgrote meerderheid wel jaarlijks te maken heeft met ‘malware’, zoals virussen en spam.

Planet Internet vindt het belangrijk dat haar klanten veilig en onbezorgd kunnen internetten en heeft daarom PC Veilig geïntroduceerd in samenwerking met F-Secure, een bedrijf dat al enige bekendheid heeft in de branche. PC Veilig update zichzelf wanneer eenmaal geïnstalleerd. Hierdoor hoeft de gebruiker niet meer om te kijken naar de verdere beveiliging.

PC Veilig bestaat uit:

  • Virus- en Spywarebeveiliging
  • Internet Shield met Firewall voor bescherming tegen hackers
  • Spam Control: geen last meer van spam
  • Ouderlijk Toezicht: kinderen veilig en onbezorgd op internet
  • (Uiteraard is het desgewenst mogelijk deze optie uit te schakelen)
  • Automatische software updates

PC Veilig is gratis te gebruiken voor Planet Internet ADSL Standard, Comfort en Advanced klanten. Dit geldt ook voor Planet InternetPlusBellen klanten met die abonnementen. Klanten met een ander Planet Internet abonnement kunnen PC Veilig tot 1 november 2007 gratis gebruiken. Daarna kan de klant kiezen of hij een abonnement neemt. De kosten zullen dan €3,95 per maand bedragen.