1 min

Tags in dit artikel

, ,

CrowdStrike breidt het aanbod van apps in de CrowdStrike Store voor Falcon-gebruikers uit met een aantal apps die zijn ontwikkeld door externe bedrijven.

De nieuwe applicaties pakken een aantal beveiligingsissues aan, waaronder patchbeheer, applicatie-whitelisting en -controle, risico-inschatting van kwetsbaarheidsrisico’s en de detectie van bedreigingen van binnenuit. De applicaties maken gebruik van het Falcon-platform en uitgebreide real-time telemetrie gegevens, zo kondigt het bedrijf aan op een blog.

Partners profiteren omdat klanten nu eenvoudig deze applicaties kunnen ontdekken, proberen en kunnen inzetten om hun beveiliging te optimaliseren en om de bescherming tegen bedreigingen te verbeteren. Dit gebeurt allemaal via de huidige Falcon-gebruikersinterface.

“Het is ons doel om klanten te helpen zodat ze cybersecurity applicaties kunnen ontdekken en proberen die de kracht en mogelijkheden hebben van de Falcon-agent en het AI-aangedreven cloudplatform.”

De nieuwe apps die zijn ontwikkeld door Acalvio, Airlock Digital, Automox, Exabeam, RiskIQ en NopSec, zijn binnenkort via de CrowdStrike Store beschikbaar.