1 min

Thales heeft CipherTrust Intelligent Protection geïntroduceerd. Met deze oplossing kunnen bedrijven een geheel geautomatiseerde workflow gebruiken voor meer versleuteld inzicht, controle en bescherming van data.   

CipherTrust Intelligent Protection moet voor securityexperts en beheerders de complexiteit verminderen van het inzichtelijk maken, controleren en beschermen van gevoelige data. Dit door deze processen te vereenvoudigen en automatiseren. Zodra de oplossing gevoelige data heeft ontdekt en geclassificeerd op basis van kwetsbaarheden en andere risicoprofielen, beschermt het deze data automatisch met encryptie en robuuste toegangscontroles.

Proactieve beveiliging en voldoen aan compliance

Uiteindelijk is het hierdoor mogelijk de gevonden gevoelige data proactief te beveiligen en levert dit minder bedrijfsrisico’s op, geeft Thales aan. Ook zorgt de geautomatiseerde CipherTrust Intelligent Protection-oplossing ervoor dat bedrijven makkelijker aan de gestelde wet- en regelgeving, zoals compliance, voldoen.

Onderdeel Thales CipherTrust Data Security Platform

De oplossing is gebouwd op basis van het Thales CipherTrust Data Security Platform en werkt nauw samen met andere oplossingen binnen het platform, zoals CipherTrust Manager, CipherTrust Data Discovery & Classification en CipherTrust Transparent Encryption.