1 min

Tags in dit artikel

,

Juniper Networks breidt zijn Secure Access Service Edge (SASE)-portfolio uit. Het aanbod bevat nu ook een centraal beheerde cloud firewall (FWaaS)-dienst.

Met de FWaaS-dienst wil Juniper Networks bedrijven een meer gecentraliseerde mogelijkheid geven voor het bieden van security voor data en applicaties. Dit ongeacht op welke devices en in welke netwerk- of cloudomgevingen de data en applicaties zich bevinden.

Functionaliteit

Met Juniper Secure Cloud kunnen bedrijven snelle, betrouwbare en veilige toegang bieden tot hun verschillende applicaties en bronnen en daarbij een consistente gebruikerservaring leveren. Dit alles vanuit de centrale omgeving van de Security Director Cloud-portal. De oplossing biedt hiervoor gecentraliseerd beheer van policies via een enkele user interface voor alle securitygevallen.

De oplossing biedt ook veilige toegang tot data en applicaties, ongeacht de locatie van de gebruiker. De oplossing is daarmee geschikt voor veilige toegang van medewerkers die op afstand werken. De security policies volgen eindgebruikers waar zij zich bevinden, zonder dat zij hierover hoeven na te denken.

Overige functionaliteit

Daarnaast biedt de oplossing dynamic zero trust-segmentatie. De security van Juniper Secure Edge past zich automatisch aan nieuwe risico’s en aanvalsvectors aan. Hierdoor levert de oplossing eindgebruikers altijd de juiste beveiliging.

De oplossing integreert met diverse identiteitsdiensten, zoals Azure Active Directory en Okta. Ook kunnen bedrijven hun bestaande Juniper security-beveiligingsinfrastructuur, zowel fysiek als virtueel, met de SASE-dienst koppelen. Dit geldt ook voor die security-infrastructuur van andere leveranciers.

Juniper Secure Cloud is direct beschikbaar.