1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Panda Security introduceert enkele nieuwe versies van zijn Panda Security for Business. Panda brengt daarnaast Panda AdminSecure uit: een console waarmee systeembeheerders alle bovenstaande oplossingen vanuit één centrale plek kunnen beheren.

De vernieuwde versies zorgen voor een minder resourcegebruik en zetten het netwerkbeheer centraal. Zo is er een centrale beheerconsole (AdminSecure) waarin alle beschermingsmodules worden geregeld vanuit één centraal punt.

De efficiënte beveiligingsoplossingen zorgen er met verschillende modules voor dat bedrijven een maximale bescherming voor hun netwerkstructuur krijgen.

Door het vereenvoudigd risicobeheer is het mogelijk om diepgaande malwareaudits uit te voeren met de Malware Radar. Deze technologie voorkomt dat geïnfecteerde computers verbinding maken met het netwerk en zo bestanden infecteren. Ook is er een verbeterde comptabiliteit: de nieuwe Panda-oplossingen werken op NAC, Windows Server 2008 SP2 en Windows Vista SP2.

De nieuwe functies worden opgesplitst in vier versies: Panda AdminSecure, Panda Security for Business, Panda Security for Business with Exchange en Panda Security for Enterprise.