1 min

SkyKick komt met aanzienlijke verbeteringen voor het eigen Cloud Management Platform. Het bedrijf wil het IT-leveranciers eenvoudiger maken om securitydiensten voor Microsoft 365-klanten aan te bieden.

Zoals veel andere bedrijven erkent SkyKick dat IT-teams het vaak met weinig financiële middelen moeten doen. Men geeft aan dat 88 procent van mkb’ers security als grootste zorg aanhalen. Aangezien er nu 382 miljoen commerciële Microsoft 365-gebruikers zouden zijn, is er volgens SkyKick genoeg reden om voor dit klantenbestand te innoveren.

Intelligentere tools

SkyKick co-CEO Todd Schwartz beweert dat er intelligentere tools nodig zijn voor IT-leveranciers om een succesvolle security- en databeschermingspartij te creëren. “Onze nieuwe producten maken het makkelijk voor ITSP’s om niet alleen aan de klantenvraag te voldoen, maar om ook een succesvolle security-praktijk te bouwen – eentje die makkelijk te verkopen is en makkelijk om te managen.”

Het bedrijf vernieuwt de Cloud Backup-dienst, waarbij voortaan “Intelligent Data Protection” hoort. Concreet biedt dit onder andere SmartInsights, waarmee klant-engagement verhoogd zou kunnen worden door inzichten te geven “in datagroei en beschermingstrends”. Het nieuwe Cloud Backup zou daarnaast gebruiksvriendelijker moeten zijn en meer Microsoft 365-diensten security-dekking geven.

Security Manager

Ook bij SkyKicks Security Manager zijn er verbeteringen aangekondigd. Dit component werd tegen het eind van 2022 uitgebracht. Het bedrijf belooft een snelheidsverdubbeling in de Microsoft Partner Center Connector door een nieuwe sync-technologie. Hiermee zou Microsoft GDAP-compliance een stuk eenvoudiger te behalen moeten zijn.

Lees ook: SkyKick automatiseert de beveiliging van Microsoft 365