Een nieuwe hackersgroep ontstaan uit leden van Lulzsec en Anonymous hebben 10GB aan vertrouwelijke Amerikaanse overheidsdata online gezet. Het gaat om informatie van een groot aantal verschillende politiedepartementen. Antisec noemt de actie FBI Fuck Friday.

De data is gepubliceerd via Torrents en is daardoor zeer lastig offline te halen voor de overheidsinstanties. Het zou in totaal gaan om zo’n 300 e-mail accounts, persoonlijke informatie van verdachten en politie agenten, informatie en gegevens van informanten, een aantal politietrainingvideo’s en de inhoud van het tipsysteem van Anonymous.

Antisec heeft de informatie waarschijnlijk vorige week in handen gekregen toen het de websites van 70 politiedepartementen heeft aangevallen, gehackt en platgelegd. Hoe recent de informatie is en of deze ook schadelijk is voor verdachten of politieagenten is vooralsnog onduidelijk. Ook zou er in het bestand een groot aantal social security nummers zitten, vergelijkbaar met het Burger Service Nummer in Nederland en de informatie van een groot aantal creditcards.