min

Tags in dit artikel

,

De wereld is nog niet van LulzSec af. Een wederopstand van de groep zou nu namelijk verantwoordelijk zijn voor een hack op een datingsite voor militairen. Er zouden daarbij accountnamen en wachtwoorden zijn buitgemaakt.

De groep gaat verder waar LulzSec bleef en noemt zichzelf LulzSec Reborn. Het zou hierbij gaan om enkele leden uit het voormalige hackerscollectief LulzSec. De leden bliezen de groep nieuw leven in en vielen vervolgens een datingwebsite voor militairen aan. Hierbij zouden ruim 170.000 gebruikersnamen en wachtwoorden zijn buitgemaakt. Dit blijkt uit een bericht op de website PasteBin, waar hackers regelmatig hun bevindingen plaatsen.

In een verklaring tegenover de media hebben de beheerders van de website laten weten inderdaad getroffen te zijn door een hack. De beheerders zouden de lijst van LulzSec Reborn naast tabellen uit eigen servers hebben gehouden en zouden inderdaad overeenkomsten hebben gevonden. De beheerders van de website laten tevens weten de hack te betreuren.

Naast de hack op de website zou LulzSec Reborn niet stil zitten. Volgens een verklaring zou de wereld zich op kunnen maken voor nog meer hacks en dumps op PasteBin. Een voorbeeld hiervan is de verspreiding van een .zip-bestand, hierin zou data te vinden zijn van het bedrijf CSS Corp.