Meer leden van de hacktivistenbeweging LulzSec bekennen schuldig te zijn aan de hackerspraktijken waar ze van worden verdacht. LulzSec zou verantwoordelijk zijn voor het aanvallen van onder andere Sony, Nintendo en de CIA.

De 26-jarige Ryan Akroyd bekende voor de rechtbank lid te zijn van LulzSec. Daarnaast gaf hij toe dat hij één keer poogde een computer ‘ongeoorloofd in functioneren te beperken’. Akroyd werd aangeklaagd voor onder meer het proberen te hacken van de CIA, 20th Century Fox en de politie van Arizona. Tijdens de rechtszaak bleek dat Akroyd opereerde onder het alias ‘Kayla’, een 16-jarig meisje.

Naast Akroyd namen ook Mustafa Al-Bassam (18) en Jake Davis (20) verantwoording voor soortgelijke praktijken waar ze van werden verdacht. Vorig jaar bekende Ryan Cleary al zes van de acht opgelegde beschuldigingen te hebben begaan.

Alle vier de leden van LulzSec, een versplintering van hackersgroep Anonymous, worden veroordeeld op 14 mei door de rechtbank in het Verenigd Koninkrijk waar ze ook terecht staan.