Norman Shark heeft een onderzoek genaamd Operation Hangover naar buiten gebracht waaruit blijkt dat complexe cyberspionage-acitiviteiten afkomstig uit India zijn. Ook cyberaanvallen zijn onderdeel van de activiteiten die al drie jaar gaande zouden zijn.

Er is voor Norman Shark geen aanwijzing om te denken dat het gaat om cyberspionage vanuit een overheidsinstantie. Bij de spionage lijkt het stelen van informatie vanuit partijen die zich specialiseren in beveiliging. Daarbij wordt gericht op bedrijven uit allerlei sectoren.

De zaak kwam aan het rollen toen in Noorwegen een aangifte werd gedaan van inbreuk op het computernetwerk van een bedrijf. Norman Shark ging naar aanleiding van deze aangifte op onderzoek uit en vond een groot aantal vergelijkbare gevallen waardoor duidelijk werd dat het niet om een individueel incident ging.

Wat er gaat gebeuren met de gewonnen informatie is onduidelijk, maar mogelijk wordt deze doorverkocht aan derden. Deze derde partijen zouden deze informatie voor eigen gewin kunnen gebruiken tegen concurrenten.