2min

Tags in dit artikel

, , ,

COLT Telecom heeft najaar 2003 aangekondigd de omvang van haar Nederlandse glasvezelnetwerk te verdubbelen. De toegenomen vraag van grote, zakelijke gebruikers naar de diensten van COLT is de reden van deze uitbreiding. Almere, Utrecht, Den Bosch, Eindhoven en Breda zijn inmiddels aangesloten op het COLT netwerk. Door deze uitbreiding hoeft COLT niet langer gebruik te maken van het netwerk van concurrenten als KPN. Bij COLT zal de commerciële organisatie daarom verder worden uitgebreid. Op deze manier is COLT ervan overtuigd haar klanten goed bij te kunnen staan in hun bedrijfsvoering.

Erik Seeboldt, Managing Director van COLT Telecom Nederland, zegt het volgende over de uitbreiding: De uitbreiding is een uitvloeisel van ons marktgericht denken en perfect passend in onze groeistrategie. Niet het product maar de klant staat centraal. Hoe kunnen we snel aan de vraag van de klant voldoen? De bestaande infrastructuur was makkelijk uit te breiden waardoor we nu nog meer klanten kunnen bedienen. Met deze investering in het glasvezelnetwerk verstevigt COLT haar positie in de Nederlandse markt aanzienlijk.

COLT Telecom
COLT Telecom Group plc is een vooraanstaande Europese aanbieder van zakelijke telecommunicatiediensten. COLT heeft meer dan 17.000 netwerk services en Data Centre Solutions klanten. Het bedrijf heeft een eigen 20.000 kilometer lang breedband glasvezelnetwerk dat meer dan 9.000 gebouwen verbindt in 32 steden in 13 landen. Het netwerk wordt ondersteund door points of presence in de Europese en mondiale zakelijke centra. COLT biedt haar klanten, die te vinden zijn in alle sectoren van industrie, financiële en zakelijke dienstverlening en overheid, hoogwaardige end-to-end netwerkbeveiliging, betrouwbaarheid en service. De aandelen van COLT Telecom Group plc worden verhandeld op de London Stock Exchange (CTM.L) en Nasdaq (COLT). Meer informatie over COLT en haar producten en diensten kunt u vinden op www.colt-telecom.nl