Abonneer je gratis op Techzine!

PG Tips is één van de bekendste Britse theemerken en bestaat inmiddels 75 jaar. Om deze verjaardag te vieren introduceerde het bedrijf een nieuw model waterkoker die door middel van SMS kan worden aangeschakeld.

Deze speciale waterkoker, geïntroduceerd onder de naam ReadyWhenUR door PG Tips in samenwerking met Orange, kan worden aangeschakeld door middel van een sms’je switch on.
Wanneer je dit sms’je verstuurt op het moment je op je werk vertrekt, dan staat er gekookt water klaar tegen dat je thuiskomt.

Naar de Engelse traditie van het theedrinken, valt het natuurlijk niet te verbazen dat deze nieuwe waterkoker ontstaat in Groot-Brittannië.
Toch is deze uitvinding niet geheel toevallig. Op dit moment is er een promotie aan de gang voor de nieuwste Wallace & Gromit-film, waar PG Tips bij betrokken is. De film gaat over een niet al te slimme, Britse uitvinder.

PG Tips meldt dat het nieuwe model waterkoker begin 2006 beschikbaar zal zijn. Toch zal de waterkoker voorlopig nog niet naar het Europese Vasteland overkomen.
De zwart en zilver kleurige ReadyWhenUR zal ongeveer 150 euro kosten.