Abonneer je gratis op Techzine!

Mensen die gebruik maken van de PlayStation Store kunnen weer genieten van een aantal nieuwe artikelen. De PlayStation Store heeft namelijk een update gehad, dus het geld kan weer gaan rollen in de online winkel.

De nieuwe update brengt een aantal interessante dingen met zich mee. Zo kunnen fans van Guitar Hero de Guitar Hero III classic track pack op hun boodschappenlijstje zetten. De classic track pack brengt, zoals de naam al doet vermoeden, een aantal klassieke nummers terug in Guitar Hero III.

Voor de mensen die graag demo’s spelen zijn er twee nieuwe demo’s aanwezig. De eerste demo betreft het spel Everybody’s Golf en deze kan nu uit de PlayStation Store gehaald worden. Dit spel is overigens al eerder verschenen op de PSP. Naast Everbody’s Golf is er dus ook een tweede demo aanwezig. Deze keer gaat het om een shooter, namelijk Everyday Shooter.

Voor mensen die een PlayStation 3 bezitten is er een nieuw thema te downloaden. In deze update is het thema in de stijl gebracht van Resident Evil 5.