Abonneer je gratis op Techzine!

Corsair, het bedrijf dat vooral bekend is vanwege zijn geheugen-modules en voedingen, heeft een nieuwe USB-stick gelanceerd.

Het gaat hier om een nieuwe versie van de Corsair Flash Voyager en deze USB-stick beschikt over een opslagcapaciteit van maar liefst 64GB. Voorheen was de Flash Voyager alleen verkrijgbaar in 4GB, 8GB, 16GB en 32GB.

Deze USB-stick komt net zoals de andere USB-sticks uit de Flash Voyager-serie in dezelfde verpakking waaraan men de Flash Voyager-serie zou moeten herkennen. De rest van de opties zijn identiek aan de opties van de modellen met een minder grote opslagcapaciteit. Het 64GB-model zal daarom ook met TrueCrypt geleverd worden en de behuizing van de Flash Voyager is ook weer gemaakt van rubber. Volgens Corsair zou het apparaat water- en schokbestendig moeten zijn.

Op dit moment is de USB-stick gesignaleerd in een winkel in de Verenigde Staten en in het Verenigd Koninkrijk. De winkel uit de Verenigde Staten verkoopt de Flash Voyager met 64GB voor 205,65 dollar en de winkel uit het Verenigd Koninkrijk vraagt 149,99 pond voor het stukje technologie. Men krijgt een garantie van tien jaar op de Flash Voyager 64GB.