De uitgebreide trailer van Forza Motorsport 4 die afgelopen week uitlekte is echt! De beelden zijn authentiek maar niet bedoelt voor publicatie. Ook zouden de beelden niet in contrast staan met het uiteindelijke product, aldus Microsoft

Microsoft laat weten dat de trailer geen accuraat beeld van de game geeft, de uiteindelijke features en functionaliteit zouden af kunnen wijken van deze beelden. Buiten de trailer is er nog niet veel bekend over het vierde deel van Forza Motorsport. Ontwikkelaar Turn 10 houdt het vooral bij de gebruikelijke informatie. "In de toekomst zullen we meer kunnen vertellen over Forza Motorsport 4. Turn 10 doet hun uiterste best om een zo goed mogelijke balans te vinden voor elke fan."

Vooral onder de hardcore fans van Forza Motorsport is er veel twijfel over de toevoeging van Kinect ondersteuning. Volgens deze groep gamers zou de toevoeging ten kosten gaan van andere aspecten en zou dit de game niet veel goeds doen. Vele zijn dan ook van mening dat de toevoeging geen verbetering zal zijn.

Forza Motorsport is een populaire racegame-reeks die exclusief op de Xbox uitkomt. Waar Gran Turismo domineert op de PlayStation 3 doet Forza Motorsport dit op de Xbox 360. Naar verluidt zouden er in Forza Motorsport 4 ruim 500 voertuigen komen.