2min

Tags in dit artikel

, , ,

Uiterlijk en vormgeving

Uiterlijk


Wanneer we naar de doos van de Sentinel kijken zien we de gebruikelijke kleuren van CM Storm. Zoals op bijna elk product en verpakking keren deze kleuren ook hier weer terug op de drukke verpakking van de Sentinel. Op de voorzijde van de verpakking zien wij de muis zelf afgebeeld met daarnaast nog wat marketing kreten. CM Storm kopt slim af met de zin "Free game inside" waarmee zij vast en zeker de aandacht van veel gamers zullen trekken.



Op de achterzijde van de verpakking zien we netjes een lijstje met wat de Sentinel in huis heeft. Daarnaast vind je ook wat informatie over de game die in de bundel wordt meegeleverd. Wanneer we de doos openmaken vinden wij naast de muis een cd-rom met daarop de software en vier nieuwe pads die aan de onderkant van de muis kunnen worden geplaatst wanneer de originele glij-pads zijn versleten.

De Sentinel Z3RO-G kent een wat langer ontwerp en is daarom ook uitermate geschikt voor mensen met "kolenschoppen." Ondergetekende heeft vrij grote handen en zelf ik heb nog zeeën van ruimte over op de muis. De Sentinel Z3RO-G is vrijwel identiek aan zijn voorganger en lijken bijna niet van elkaar te onderscheiden. De twee main toetsen van de muis zijn net als de muis zelf van een ruim formaat en zijn daardoor goed te bedienen.



De plek waar de binnenkant van je hand op rust is geperforeerd met een aantal gaatjes waardoor je de kleur van de aanwezige led kan waarnemen. In het midden van dit soort rooster vind je een klein scherm. Door middel van de meegeleverde software kan je hier bijvoorbeeld het logo van het team waar je in gamed neerzetten of je eigen initialen weergeven.

Vormgeving


Zoals eerder vermeld is de Sentinal Z3RO-G bijna identiek qua uiterlijk als zijn voorganger. In het design komen zowel strakke lijnen als ronde vormen terug. De muis is zeker geen lelijk eendje maar op de een of andere manier voelt de Sentinel toch erg gedateerd aan. Een kleine update in het uiterlijk had van ons best gemogen. Nu lijkt de Sentinel namelijk meer een verbeterde versie dan een opvolger van de Sentinel Advance Gaming Mouse.