2min

Graphics en geluid

Graphics


De graphics zien er weer oogverblindend uit. Je kan de grassprieten die langs de track liggen als het waren tellen. Rij je door de woestijn dan zal het zand achter je opstuiven en in sneeuwstormen zie je daadwerkelijk geen hand voor ogen. Ook als je ’s nachts racet dan zorgen je koplampen voor een zeer gedetaileerd licht. Ook de vering zit perfect in elkaar. De auto deint heen en weer zoals het hoort en niet zo houterig als in sommige soortgelijke spellen.

Ook als je drift of een flinke sprong maakt ziet het er allemaal zeer gladjes uit en echt elke actie loopt perfect over in de andere. Sneeuw, bos en woestijnen het ziet er allemaal even mooi uit. Wat wel beter had gemogen is hoe het karakter het stuur bedient, dit ziet er allemaal wel wat houterig uit. Ook de bladeren van de bomen hadden iets gedetailleerder gemogen. Maar verder zijn de graphics dik in orde.



Geluid


Ook het geluid is weer perfect. Elke motor klinkt anders en je hoort de motor echt zijn best doen als je een heuvel oprijdt. Ook het geluid dat je hoort als je schakelt is net levensecht. Tijdens een sneeuwstorm hoor je de wind langs je auto gieren, en als je door een plas rijdt hoor je het water omhoog spatten. Zelfs als je door de sneeuw rijdt hoor je de bevroren sneeuw daadwerkelijk onder je wielen knarsen. Ook de menumuziekjes zijn goed gekozen, al deed het me hier en daar wel een beetje aan Test Drive Unlimited 2 denken want ook hier had je dezelfde soort muziek. De voice-overs zijn op zich goed ingesproken maar er wordt gewoonweg teveel gepraat. Gelukkig wordt er alleen veel uitgelegd in het begin van het spel en kan je na een paar uur gewoon racen zonder naar dat schotse accent te luisteren. Verder hebben we niets te klagen aan het geluid in de game en is het over het algemeen gewoon van goede kwaliteit.