2min

Tags in dit artikel

, , , , , ,

Welcome to the Borderlands!

In 2009 kwamen 2K Games en Gearbox Software met een vrij unieke game op de proppen; Borderlands. De game is in het voornaamste een First Person Shooter, maar Gearbox heeft er een groot aantal Role Playing Game-elementen in verweven. Tel daarbij de flinke dosis humor op en je hebt een flink verkoopsucces.

Het was dan ook geen verrassing dat Borderlands 2 het pre-orderrecord van 2K Games wist te verbreken. Weet Gearbox echter genoeg vernieuwing door te voeren om opnieuw van een baanbrekende game te kunnen spreken? De belofte van ‘a bazillion weapons’ belooft in ieder geval veel goeds!

In Borderlands 2 speel je opnieuw als een vault hunter. Dit is een schatzoeker met maar één missie; het vinden van de ultieme schat op de planeet Pandora. Uiteraard ben je niet de enige hierin. Handsome Jack, een kwaadaardige genie, heeft zijn plan uitgestippeld om zichzelf te benoemen tot dictator van Pandora. Aangezien de overname van wapenfabrikant Hyperion hiervan een onderdeel is, kun je je opmaken voor aardig wat tegenstand. Jouw taak is hem te stoppen, maar niet minder belangrijk, plunder wat je plunderen kan!Borderlands wordt uitgebracht voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. Techzine testte de Xbox 360-variant van de game. In de prijsvergelijker vind je deze versie van Borderlands 2 momenteel terug voor een prijs van 47,50 euro. De PlayStation 3-game vind je in de prijsvergelijker voor een bedrag van ongeveer 46 euro. De PC-versie van Borderlands 2 is de goedkoopste variant, deze staat in de prijsvergelijker voor het bedrag van 36 euro.