1 min

Tags in dit artikel

Graphics, sounds en multiplayer

Graphics en geluid


Mijn eerste reactie op de graphics van dit tweede deel was dat het wel erg lijkt op Burnout Paradise, ook een spel waarin je, in dit geval met een auto, ook vrijelijk kunt bewegen en diverse challenges kunt uitvoeren. Gelukkig biedt het spel een duidelijke grafische verbetering ten opzichte van zijn voorganger, maar dat is natuurlijk niet al te veel gevraagd.

Hier en daar wordt trouwens geklaagd dat de PS3-versie (deze is ook door ons getest) last zou hebben van framedrops bij bepaalde aspecten van het spel. Deze heb ik vooralsnog niet kunnen constateren.

Ook het geluid is prima in orde. De skate-geluiden klinken realistisch en de soundtrack is geheel zoals je dat van een skateboard-spel mag verwachten.


Multiplayer


Ook Skate 2 kent de vertrouwde multiplayer-mogelijkheden. Het ‘Create-a-spot, wat we eerder in de review bespraken deel ik ook half onder de mogelijkheden. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om vrijelijk door diverse delen van de stad te skaten. Andere online skaters kunnen je bijvoorbeeld uitdagen voor bepaalde challenges.

Ook is het mogelijk om een groep te vormen en om de beurt een bepaalde challenge te spelen en degene met het meest aantal punten wint het onderdeel. Skate 2 biedt dus voldoende mogelijkheden voor de online gamer.