1 min

Tags in dit artikel

,

Graphics, geluid en Multiplayer

Graphics


Ook de graphics waren een positieve verrassing. Het detail van de omgevingen en spelers is erg hoog. De tennisbanen zijn herkenbaar voor de doorgewinterde tennisfanaat en ook de spelers lijken sprekend. De zweetplekken op de rug van spelers vond ik een aardig detail.



Geluid


Elke tenniswedstrijd wordt omlijst door een snelle metal soundtrack. Deze speelt op de achtergrond mee, maar begint na verloop van tijd wel te vervelen, zeker als je niet van dit genre houdt. Verder zijn de geluidseffecten prima te noemen. Detail is de reactie van het publiek als je met een lange rally bezig bent, het publiek wordt dan wat enthousiaster. Verder prima in orde dus, maar ook niet spectaculairs.


Multiplayer


In Virtua Tennis 2009 zijn ook de standaard multiplayermogelijkheden aanwezig die je zou verwachten. Helaas heeft dit spel ook ‘last’ van zeer goede tegenstanders waar je gelijk al tegenaan loopt. Blijkbaar zitten er ook, naar mate het spel vordert, unlockables in waarmee je met oude legendes kan spelen, want ineens stond ik tegen Boris Becker te spelen. Deze is normaliter niet speelbaar. De gemiddelde online tegenstander is vrij goed bij Virtua Tennis 2009. Meestal had ik geen schijn van kans tegen mijn online opponenten en kreeg ik de ene na de andere ace om de oren.