2min

Tags in dit artikel

, ,

Inleiding

Een witte enveloppe is vandaag op mijn deurmat gevallen. Ik bekijk hem en zie dat het post is van Techzine. Snel trek ik de enveloppe open en zie ik Battlefield 2: Deluxe edition (hierna BF2 genoemd) verschijnen, let niet op de kwaliteit van de foto’s, deze zijn met mijn gsm met een 1,2 megapixelcamera gemaakt, ik heb (nog) geen echte digitale camera:



Ik trek een beetje gehaast de verzegeling van de cover af en open hem.



tot mijn vreugde zie ik dat het allemaal op een dvd geperst is. Hier ben ik blij mee, want ik heb ook wel eens een deluxe box in mijn handen gehad waar het spel op vier cd’s stond. Bij de installatie voel je je een dj, maar het vele wisselen van cd’s is niet nodig bij de installatie van deze versie van BF2, zo concludeer ik.

Het bijgeleverde boekje is erg dun, nog geen 25 pagina’s dik. Dit is wel even wennen weer. 24 pagina’s is normaal voor een gemiddeld spel, maar ik heb laatst World of Warcraft geinstalleerd en daar zat een kleine bijbel bij vol met interessante informatie voor tijdens het spelen.

Wat me ook opvalt is dat BF2 en BF2: special forces allebij een aparte cdkey hebben, ook al staan ze op dezelfde dvd. Nou ja, dit is nou niet echt erg, maar ik vind dat het niet erg handig is. Je moet dus twee keer een serial invoeren terwijl je maar één pakket hebt moeten kopen.
Snel stop ik de DVD in mijn computer en wacht ik tot er wat op mijn scherm gebeurt.