1 min

Tags in dit artikel

, ,

Zweterige temperaturen

Snelle installatie, het is prima uitgelegd in de handleiding. Ik heb hem op mijn systeem geïnstalleerd en in het volgende tabelletje is te zien hoe de temperaturen waren na wat stresstestjes (Prime95):


Het liep behoorlijk hoog op, de kamertemperatuur was ook vrij hoog in verband met het warme weer! Ik denk dat een groot nadeel is dat de drie fans nauwelijks lucht verplaatsen waardoor de radiateur zijn werk niet goed kan doen. Een groot verschil met een gewone WC is het geluidsniveau. Je moet je oor tegen het raster van de toren aanhouden om te merken dat de fans draaien. Voor de games is de koeling niet bedoeld, maar mocht je thuis een mediacenter hebben en je wilt graag goede, stille koeling, dan ben je bij TT aan het juiste adres.

De geluidsdruk is werkelijkwaar minimaal, het enige punt waar ik mij op een gegeven moment aan ging ergeren was dat de pompjes gingen ratelen. Na dit even grondig onderzocht te hebben en een paar tikken tegen de pomp aan te geven verdween het weer en keerde de rust weder op mijn kamer!


De installatie van de Symphony is erg simpel