2min

Tags in dit artikel

, ,

Intro

Je begint het spel als Sareth, een leerling van de krachtige mage Phenrig. Phenrig heeft je heel je leven getraind en onderhouden. Nu is het aan jou de taak om een specifieke opdracht uit te voeren voor Phenrig.


De stad Stonehelm.

Je moet zo snel mogelijk naar de stad Stonehelm toe, om daar Menelag, een goede vriend van je meester, te ontmoeten. Na weken reizen kom je eindelijk te paard aan bij de stad, om direct betrokken te raken bij een aanval op de stad door het leger van de Necromancers, die ondoden en andere gevaarlijke monsters op de stad af sturen. Nadat je het leger van Stonehelm geholpen hebt met het verslaan van de aanvallers ga je op zoek naar Menelag. Uiteindelijk vind je hem en begint het avontuur pas echt.

Menelag geeft je de opdracht om de Skull of Shadows, de schedel van de mage Sar-Elam, de Seventh Dragon te zoeken. Deze mage had zich in het verleden opgeofferd om de demonen de wereld uit te jagen en met zijn ziel een gevangenis van magie te maken. Deze Skull of Shadows zou de stad Stonehelm en de mensheid kunnen redden, mits hij in de goede handen valt.


Klaar om te vertekken naar een onbekend eiland.

Uiteindelijk zal je samen met het nichtje van Menelag, Leanna genaamd, het eiland waar de Skull of Shadows is bereiken, waar je erachter komt dat je niet de enige bent die het artefact wil hebben.

Zo raak je verwikkeld in een spannend verhaal met een aantal plottwists die ietwat te verwachten waren, maar daarom niet minder spannend zijn. Ook kan jij als speler bepaalde keuzes maken tijdens het spelen wat er voor zorgt dat het verhaal op een andere manier eindigt. Stel je hier echter niet te veel bij voor, het blijft bij Good vs Evil keuzes.