2min

Tags in dit artikel

, , , ,

Hoe is het programma in gebruik?

Dit is een grote vraag voor een minder en een gevorderde gebruiker. Het pakket is in gebruik voor de minder gevorderde gebruiker lastig om te begrijpen. Er wordt regelmatig met termen op je beeldscherm getoond waarvan je denkt, wat is dat nou weer. Na wat enkele uren spelen de grote digitale handleiding erbij te houden kom je er toch snel achter dat het wereldje van de audio toch wat simpeler is.

Je gaat op den duur steeds minder in de handleiding kijken en steeds meer op je gehoor alles aanpassen. Je moet echter niet verwachten dat je met dit programma de nummer 1 in de top40 zal behalen, maar het is wel erg leuk om een simpel nummer te veranderen naar een ware house plaat.

Zelf raad ik aan om een Music Maker Pool cd/dvd te kopen met de muziek naar jou smaak aangezien de standaard versie wat weinig geluiden bevat, maar genoeg om je mee te vermaken en het programma jou eigen te maken.

Helaas voor MAGIX let ik op alle kleine foutjes als software tester en kom wel wat schoonheidsfoutjes tegen zoals knoppen die niet vertaald zijn of zelfs crashes, maar wees niet ongerust. Deze crashes kunnen ook door een verkeerde handeling ontstaan zijn aangezien ze zelden voorkomen.



Als je echt het pakket wilt gaan aanschaffen dan raad ik je wel aan veel tijd hierin te gaan steken voordat men een oordeel geeft aangezien het makkelijker lijkt dan dat het is.

Ikzelf ben wel positief in het gebruik van dit pakket aangezien de interface me wel aanspreekt en de knoppen op de goede plek zit. Ze hebben gelukkig niet alle termen letterlijk vertaald en sommige termen gewoon engels gelaten.