1 min

Het spel algemeen

Systeemeisen



Systeem eisen Minimaal Mijn computer
Besturingsysteem Windows 2000/XP Windows Vista Home premium
Processor Pentium IV 2GHz Core 2 duo 2,13 GHz
Intern geheugen 256 MB 2048 MB
Grafische kaart 128 MB 3D 256 MB

Graphics


Op grafisch gebied heeft de game geen goede indruk weten te maken, het ziet er allemaal erg belabberd uit. Er zijn weinig details en bijna alle karakters zien er onafgewerkt uit. Ook zijn veel karakters hetzelfde, maar heten ze anders. De omgeving is niet mooi afgewerkt en de camera laat het nog wel eens afweten. Het paard kan bijvoorbeeld wel door een boomstam heen lopen, maar niet door een bosje. Wanneer je een spel koopt voor de grafische eigenschappen is dit spel geen aanrader.



Geluid


Het geluid is ook niet echt geweldig, een hoop geluiden lopen niet synchroon aan het beeld. Als het bijvoorbeeld regent, hoor je eerst niets en als het is uitgeregend blijf het geluid nog wel enige tijd aanwezig. Alle dialogen zijn ook ingesproken, het is maar goed dat er ook een ondertiteling bij is, anders was het toch lastig geweest om alles goed te kunnen begrijpen en verstaan.

Te laat met uitgeven?


Als dit spel een paar jaar geleden was uitgekomen was het veel beter tot zijn recht gekomen. Nu ligt de competitie mijlenver voor. Het had een mooi spel kunnen worden, maar dat is Akella niet gelukt.