1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Eerste indruk

Aan het formaat van de doos is al te zien dat het hier om een midi-tower gaat. Op de foto lijkt het een strakke kast met weinig toeters en bellen.


Tijd om de doos te openen en te controleren of deze eerste indruk ook de juiste is. Zoals meestal met kasten, is ook deze gehuld in een plastic zak en vervolgens in twee delen piepschuim gezet. Met een gewicht van 9,7 kilogram is hij niet licht, maar ontilbaar is hij ook niet.

Wanneer het piepschuim en het plastic verwijderd zijn, valt de eenvoud van de kast op. Hij is geheel zwart met dichte zijvlakken, waardoor de mogelijkheid voor fans uitgesloten is. Wel zie ik een aantal kiertjes aan de zijkant van de kast, wat kan duiden op een verborgen intake-fan binnen in de kast.


Ook de voorkant is simpel en zo dicht mogelijk. Er is plaats voor vijf 5,25"-apparaten en één 3,5"-apparaat. Het andere 3,5"-slot is reeds bezet door een I/O paneeltje.


De powerknop lijkt afwezig, maar deze zit in het doorzichtige lijntje aan de voorkant verstopt. Hier blijkt ook de resetknop te zitten en de indicator voor harddiskactiviteit.