2min

Inleiding

In deze review bespreken we de Asus K52F-SX134V. In de winkel vind je deze laptop terug voor een prijs van ongeveer 630 euro. Asus zit dus aan de duurdere kant van onze test met deze laptop. In vergelijking met het eerste systeem, de Toshiba L670-10K is dit ook wel te zien.We hebben te maken met een laptop die voorzien is van een i3-processor en 3 GB aan werkgeheugen. Verder vinden we intern ook een harde schijf van 320 GB terug.

Verdere bijzonderheden aan deze laptop zitten ‘m vooral in het touchpad, wat geschikt is gemaakt om meerdere vingers te herkennen. Men kan dankzij deze functie scrollen of zoomen met twee vingers, zoals we al langer zien op Apple-laptops.

Een andere bijzondere functie is SmartLogon. Dankzij deze functie zal men een stuk minder snel aan de slag kunnen met jouw laptop, aangezien deze functie je in laat loggen door middel van gezichtsherkenning. Anderen blijven buiten, en jij logt in zonder zelfs maar een toets in te drukken.

Zoals met de meeste systemen van Asus, wordt ook op deze laptop een garantieperiode van 24 maanden geboden.Onderdeel vergelijkingstest

Deze review is onderdeel van een vergelijkende test tussen laptops van negen verschillende fabrikanten. We hebben gekozen voor een prijsklasse tussen de 550- en 650 euro, verder moet de laptop een 15 of 17 inch scherm hebben en over Windows 7 beschikken.

Voor een volledig overzicht van alle reviews uit onze vergelijkingstest, bekijk deze blogpost.