Technische problemen leiden tot verstoring van je bedrijfsvoering en extra kosten. Dat wil je zoveel mogelijk voorkomen. Performance engineering-oplossingen kunnen je organisatie helpen bij het identificeren en mitigeren van potentiële problemen. Maar hoe kies je de juiste oplossing voor performance testing?

Moderne applicaties zijn anders gebouwd dan oudere applicaties. Bij nieuwe software wordt namelijk vaak gekozen voor technieken als containers en microservices. Daarnaast zijn applicaties bedoeld voor desktop-, tablet- en smartphonegebruikers. Performance testing moet rekening houden met al deze aspecten.

Inmiddels zijn er veel verschillende oplossingen in omloop die performance testing ondersteunen. Het kiezen van de juiste oplossing kan daardoor een uitdaging zijn. Als je echter weet wat je kan verwachten van performance testing-tools en hoe je ze het efficiëntst inzet, kom je al een eind.

Door onderstaand formulier in te vullen, download je een document dat verder ingaat op de belangrijke vragen rond performance testing. Zo ontdek je het belang van performance engineering en de verschillen tussen bestaande oplossingen, zodat de keuze makkelijker wordt.