1 min

IT-teams kijken naar manieren om hun infrastructuur te moderniseren en automatiseren. Vaak staan cloudtechnologieën aan de basis van deze moderniseringsslag. Er zijn echter verschillenden cloudmodellen om uit te kiezen. Waar moet je precies op letten bij het bepalen van een cloudstrategie?

Bedrijven verwachten vandaag de dag veel van hun IT-afdeling. Zij kan de diensten leveren om innovatie te bevorderen en bedrijfsdoelen te ondersteunen. Bijvoorbeeld analytics toepassen op data maakt het makkelijker om bedrijfsdoelen te behalen en slimme besluiten te nemen. Dergelijke technologische innovaties kunnen net het stapje extra zijn om in het complexe zakelijke speelveld terrein te winnen.

Aan de basis van de innovaties staat vaak een moderne IT-architectuur met hyper-converged infrastructure (HCI). Het helpt bij het beheren van applicaties, ongeacht de locatie en omvang. HCI bestaat uit een software-gebaseerde distributed storage fabric met data-, networking- en virtualisatiediensten voor workloads. Daarnaast beschikt HCI over een beheeroplossing om het managen van virtual machines, clusters, networking en databescherming te vereenvoudigen. HCI geeft IT’ers inzichten om infrastructuur begrijpelijk te maken en nieuwe plannen te maken voor workloads.

Daarmee is HCI een cruciaal onderdeel van je cloudstrategie. Ben je benieuwd wat het voor jouw bedrijf kan betekenen en waar je rekening mee moet houden? Via onderstaand formulier download je een formulier dat het verder toelicht.