1 min

Tags in dit artikel

, ,

De meeste organisaties kennen tegenwoordig een hybrid- of multicloud-omgeving, met een mix van interne infrastructuur en public cloud applicaties. Als je bedrijf nog steeds op legacy-infrastructuur vertrouwt, is de kans echter groot ernstig te worden afgeremd door systeemcomplexiteit en tijdrovende implementaties.

Eén van de belangrijkste kenmerken van de public cloud is de mogelijkheid om compute- en storagecapaciteit te schalen op basis van behoeften. Dat is bijvoorbeeld handig om piekmomenten van je bedrijf goed te ondersteunen.

Met Hyper-Converged Infrastructure (HCI) bereik je vergelijkbare voordelen voor on-premises infrastructuur. HCI maakt het mogelijk om compute- en storageresources van een cluster te bundelen. De resources zijn op basis van behoefte in te zetten voor de applicaties die op het cluster draait. Een organisatie krijgt daardoor de flexibiliteit om IT-resources af te stemmen op bedrijfsbehoeften. De laatste jaren is het gebruik van HCI ook gegroeid, om de technologie in te zetten voor kritieke applicaties en databases.

Het vernieuwen en moderniseren van IT-infrastructuur met het Intel aangedreven ThinkAgile VX-platform van Lenovo met VMware vSAN biedt het flexibele en schaalbare platform dat je organisatie nodig heeft om moderne applicatieontwikkeling te ondersteunen en cloudservices uit te rollen, zowel intern als voor de klanten.

Ben je benieuwd naar meer? Via onderstaand formulier download je een document dat het verder toelicht.