1 min

Tags in dit artikel

, ,

Lenovo en AMD werken nauw samen om veilige, betrouwbare en duurzame infrastructuuroplossingen te bieden. Wanneer ze de gecombineerde oplossingen afnemen hebben bedrijven de flexibiliteit om hun datacenter te laten groeien. Ze kunnen de oplossingen as a service afnemen. De geïntegreerde, managed solutions ondersteunen innovatie en opschalen, zonder tegen beperkingen aan te lopen.

Lenovo en AMD maken het mogelijk om iedere workload op schaal te draaien. Dit kan met Lenovo ThinkAgile HX, een product ontworpen voor eenvoudige deployments en makkelijk beheer. ThinkAgile HX combineert Nutanix-software met Lenovo-platforms en AMD EPYC-processoren.

Anderzijds kunnen bedrijven IT vereenvoudigen en time-to-value versnellen. Hiervoor is ThinkAgile VX beschikbaar. Deze hyper-converged oplossing, gebaseerd op VMware vSAN, maakt het voor bedrijven mogelijk om op de business te focussen. Organisaties kunnen overgaan op een moderne IT-infrastructuur met minimale risico’s.

Tot slot zijn ook de hoge betrouwbaarheid en performance voor moderne workloads noemenswaardig. Organisaties kunnen kiezen uit single-socket en dual-socket Lenovo-rackservers, aangedreven door AMD EPYC-processoren. Deze betrouwbare x86-serverlijn biedt configuratieflexibiliteit, om kritieke workloads af te handelen. Denk aan virtualisatie en databases.

Ben je benieuwd naar wat de combinatie van Lenovo en AMD voor jouw organisatie kan betekenen? Via onderstaand formulier download je een document met meer toelichting.