1 min

Bedrijven maken tegenwoordig gebruik van Unified Fast File and Object Storage (UFFO) om de waarde van ongestructureerde data te maximaliseren.

De nieuwe opslagtechnologie UFFO speelt in op de behoeften van moderne datatypes en toepassingen. Het unified opslagplatform is geoptimaliseerd voor data die capaciteitsgeoptimaliseerde en prestatiegeoptimaliseerde bestands- en objectworkloads omvatten. UFFO-opslag integreert file storage (die snelle toegang biedt) met de schaalbaarheid van object storage, een architectuur die data opslaat als op zichzelf staande eenheden die objecten worden genoemd. Hiermee zijn beide soorten ongestructureerde data te beheren en op te slaan in één scale-out oplossing. Met UFFO-opslag zijn datawarehouses in silo’s te elimineren, evenals verouderde object stores, network-attached storage (NAS), purpose built backup appliance (PBBA) en direct-attached storage (DAS).

Het biedt de juiste balans tussen prestaties, eenvoud en flexibiliteit voor het beheer en de opslag van ongestructureerde data voor de meest veeleisende toepassingen. Denk aan grootschalige analyses en AI/ML-workloads. UFFO-opslag doet niet onder voor de verwerkingskracht van de meest geavanceerde chipsets en levert een maximale verwerkingscapaciteit.

Ben je benieuwd naar wat UFFO voor jouw organisatie kan betekenen? Via onderstaand formulier download je een document met meer informatie.