1 min

De steeds veranderende zakelijke wereld confronteert bedrijven met uitdagingen. De snelle evolutie van technologie, data en digitalisering vereist dat de manier van werken aangepast wordt. Ook zijn er hoge eisen voor het bedrijfsnetwerk.

Met de toenemende populariteit van cloudapplicaties, mobiele oplossingen, IoT en big data zoeken IT-professionals voortdurend naar manieren om hun bedrijfsnetwerk te optimaliseren en uit te breiden, terwijl ze de kosten verlagen en de beveiliging en flexibiliteit verbeteren.

Nieuwe technologieën zorgen echter voor nieuwe soorten data. De data vereisen meer prestatie en flexibiliteit van het netwerk. Verouderde technologieën kunnen deze vereisten niet aan. Bedrijven moeten daarom overstappen op een nieuwe benadering en traditionele netwerkoplossingen vervangen door nieuwe hulpmiddelen voor beheer. SD-WAN komt als geroepen.

Om je te helpen begrijpen wat dit nieuwe type bedrijfsnetwerk inhoudt, kan je via onderstaand formulier het SD-WAN handboek voor CIO’s downloaden. Dit handboek legt uit hoe SD-WAN werkt en hoe je het kunt implementeren om te voldoen aan de hoge eisen voor het bedrijfsnetwerk.