1 min

Dit rapport biedt een diepgaande analyse van het huidige dreigingslandschap en geeft inzicht in de evoluerende tactieken van cybercriminelen. In het rapport leer je meer over de voortdurende innovaties van CrowdStrike en hoe zij de kosten voor aanvallers verhogen. Ontdek hoe technologie, menselijke expertise en inlichtingen worden gecombineerd om de detectie van en respons op bedreigingen te versnellen. Leer hoe het Counter Adversary Operations-team de kracht van threat hunting en intelligence bundelt om de tegenstander geen kans te geven.

Daarnaast biedt het rapport waardevolle inzichten in de beveiliging van cloudomgevingen. Leer hoe cloud-bewuste aanvallers gebruikmaken van kwetsbaarheden en misbruik maken van ingebouwde functionaliteiten om indringing voort te zetten. Ontdek de belangrijkste verdedigingsmaatregelen die organisaties kunnen nemen om zichzelf te beschermen tegen deze bedreigingen.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van cybersecurity? Download dan nu het 2023 Threat Hunting Report. Vul het formulier in en download nu het 2023 Threat Hunting Report. Blijf voorop lopen in de strijd tegen cybercriminaliteit.

Vul het formulier in en download nu het Crowdstrike 2023 Threat Hunting Report.