2min Devices

Techzine Feestdag 17: Win een TP-Link Archer C3200 router

Techzine Feestdag 17: Win een TP-Link Archer C3200 router

Het einde van december begint in zicht te komen, maar nog niet van onze weggeeftacties, vandaag geven we opnieuw een hele mooie prijs weg, namelijk een TP-Link Archer C3200 router. Dit is een zogenaamde tri-band router, waarmee er op drie verschillende frequenties een draadloos netwerk wordt opgezet, hierdoor is de kans op een goede draadloze verbinding weer net iets groter.

Met de TP-Link Archer C3200 router worden maar liefst drie draadloze netwerken opgezet, waardoor de kans op een goede draadloze verbinding alleen maar groter wordt. Twee draadloze netwerken gebruiken de 5GHz-band en de derde de oude vertrouwde 2,4Ghz-band. Het is ook mogelijk dat je pc of smartphone de banden combineert om op die manier een hogere snelheid te behalen, de maximale theoretische snelheid ligt op 3200 Mbps.

Voor echt een uitgebreide review over dit product en wat de plus- en minpunten zijn, kan je de review van de TP-Link Archer C3200 lezen op Techzine. TP-Link biedt speciaal voor de mensen die de router graag willen hebben, maar helaas niet winnen in deze actie, de mogelijkheid om de router met korting aan te schaffen.

Wat moet ik doen om te winnen?

Door onderstaand formulier in te vullen ding je mee om deze prachtige externe schijf te winnen. Daarnaast word je automatisch ingeschreven voor de Techzine Nieuwsbrief die wekelijks wordt verstuurd. Ook als je al abonnee bent op onze nieuwsbrief moet je onderstaand formulier invullen om kans te maken op deze prijs.

Deze actie is voorbij, we hebben inmiddels een nieuwe actie op de website staan.

Voorwaarden:

  • Winnaars worden uiterlijk 16 januari gecontacteerd;
  • Winnaars worden gecontacteerd per e-mail, indien we na twee weken niets gehoord hebben vervalt de prijs en kiezen we een andere winnaar;
  • Alleen mensen die woonachtig zijn in Nederland en België kunnen kans maken op prijzen;
  • Door deel te nemen aan de actie ga je akkoord met het ontvangen van de Techzine-nieuwsbrief;
  • Door deel te nemen aan de actie ga je akkoord met eventuele publicaties van je naam op een later moment door Techzine;
  • Techzine zal je persoonsgegevens alleen gebruiken voor deze actie en het verzenden van de nieuwsbrief;
  • Werknemers en freelancers van Techzine, maar ook directe familieleden zijn uitgesloten van deelname;