2min

We hebben de Techzine Feestdagen de afgelopen weken uitvoerig voorbij laten komen, in totaal hebben we 23 prijzen weg mogen geven van allerlei verschillende bedrijven, waarvoor dank. Nu sluiten we af met een grote knalprijs en knallen we het nieuwe jaar in met goede IT-achtergrondverhalen, reviews en natuurlijk een stukje actualiteit (nieuws). De winnaars worden begin januari willekeurig gekozen.

Vandaag sluiten we 2016 af maar ook de Techzine Feestdagen-actie, na alle mooie prijzen die we voorbij hebben zien komen; externe schijven, SSD’s, smartphones, beveiligingssoftware, smarthome-oplossingen en camera’s, is het nu tijd om de actie af te sluiten met een knalprijs, de Epson EcoTank ET-3600. Een 3-in-1 printer (multifunctional) waarmee je ook kan scannen en kopiëren, maar een printer die uitblinkt vanwege het feit dat inktpatronen overbodig zijn.

De Epson EcoTank ET-3600 wordt namelijk geleverd met navulbare inkttanks en die zijn standaard gevuld met evenveel inkt als 84 gemiddelde inktcartridges, je kan dus een enorme lading pagina’s printen, om precies te zijn 11.000 pagina’s, aldus Epson. Mocht je het toch voor elkaar krijgen om alle inkt er doorheen te printen, dan kan je de printer eenvoudig navullen met Epson inktflesjes die slechts 9,99 euro kosten. Met deze printer print je dus echt goedkoop.

Hoe kan dat vraag je je wellicht af, nou heel simpel, deze printer is wat duurder dan de gemiddelde printer, bij de meeste printers zit het verdienmodel in de inktpatronen, hier in de printer. Met een adviesprijs van 449 euro is de printer dus niet goedkoop, maar gelukkig is dit een winactie en mogen we er één weggeven van Epson.

Wat moet ik doen om te winnen?

Door onderstaand formulier in te vullen ding je mee om deze prachtige printer te winnen. Daarnaast word je automatisch ingeschreven voor de Techzine Nieuwsbrief die wekelijks wordt verstuurd. Ook als je al abonnee bent op onze nieuwsbrief moet je onderstaand formulier invullen om kans te maken op deze prijs.

Deze actie is voorbij, de Techzine Feestdagen zijn afgelopen.

Voorwaarden:

  • Winnaars worden uiterlijk 16 januari gecontacteerd;
  • Winnaars worden gecontacteerd per e-mail, indien we na twee weken niets gehoord hebben vervalt de prijs en kiezen we een andere winnaar;
  • Alleen mensen die woonachtig zijn in Nederland en België kunnen kans maken op prijzen;
  • Door deel te nemen aan de actie ga je akkoord met het ontvangen van de Techzine-nieuwsbrief;
  • Door deel te nemen aan de actie ga je akkoord met eventuele publicaties van je naam op een later moment door Techzine;
  • Techzine zal je persoonsgegevens alleen gebruiken voor deze actie en het verzenden van de nieuwsbrief;
  • Werknemers en freelancers van Techzine, maar ook directe familieleden zijn uitgesloten van deelname;