2min

Veel Nederlandse organisaties hebben nog een eigen datacenter. Het formaat van die datacenters loopt uiteen, van enkele U’s in een shared rack, een eigen colocatie rack tot volledige suites. Wat al die organisaties gemeen hebben zijn de uitdagingen die komen kijken bij het beheer, de kosten en migraties van applicaties. Hoe optimaliseer je deze uitdagingen?

In samenwerking met Dell Technologies en Intel doet Techzine hier onderzoek naar. We hebben een enquête samengesteld waarin we in ongeveer drie minuten enkele vragen stellen.

Heb je als organisatie uitdagingen met je datacenter, doe dan mee aan het ons onderzoek:

Neem deel aan Techzine lunch-sessie en Dell Technologies Forum

Techzine organiseert op 6 december van 11:00 tot 13:00 een gratis lunch-sessie in DeFabrique in Utrecht voor deelnemers aan het onderzoek. Tijdens deze lunch-sessie zullen we de resultaten van het onderzoek bespreken. Ook zullen we ingaan op veelvoorkomende uitdagingen en hoe die zoal zijn op te lossen. Na de lunch kunnen deelnemers ook nog gratis Dell Technologies Forum bezoeken, dat op dezelfde locatie wordt georganiseerd.

Verzamel inzichten en advies op maat

Deelnemers kunnen direct in gesprek met allerlei experts om specifieke uitdagingen te bespreken. Het doel is om organisaties te helpen met hun IT-transities. Daarom bieden we verschillende inzichten en kunnen de aanwezige experts een advies op maat bieden. Het doel is dat elke deelnemer met handvatten naar huis gaat, of minimaal een vervolgafspraak heeft voor om een zeer complexe uitdaging te bespreken.

Win een Dell 4K webcam met het Techzine onderzoek

Het Techzine onderzoek vraag deelnemers naar de actuele IT-uitdagingen. Dit zijn uitdagingen op het gebied van datacenters, cloud, security en de future of work. We willen zoveel mogelijk IT-professionals en IT-beslissers vragen mee te werken aan ons onderzoek. Hoe meer input we hebben, hoe kwalitatiever het onderzoek. Het onderzoek duurt slechts drie minuten en in ruil voor je deelname maak je kans op een Dell 4K webcam.

Tip: Techzine onderzoekt IT-uitdagingen Nederlandse organisaties