Kom naar het Techzine lunchevent: “How to face your IT challenges”

Kom naar het Techzine lunchevent: “How to face your IT challenges”

Techzine organiseert op 6 december van 11:00 tot 13:00 een lunchsessie in DeFabrique te Utrecht. Deze lunchsessie vindt plaats voorafgaand aan Dell Technologies Forum. Tijdens de sessie presenteren we de highlights van het onderzoek dat we uitvoeren naar de IT-uitdagingen van Nederlandse organisaties. Daarna volgt nog een paneldiscussie en kan je als deelnemer in gesprek met de aanwezige experts en uiteraard je peers.

Het doel van het event is om in deze uitdagende tijd ondersteuning te bieden aan organisaties met IT-uitdagingen. Voor sommige uitdagingen is er wellicht een expert met een pasklare oplossing. Voor andere uitdagingen zijn er wellicht meerdere mogelijkheden die nader onderzocht moeten worden.

In het onderzoek zoomen we in op multi-cloud, datacenter & edge, future of work en cybersecurity. Mocht je nog mee willen doen aan het onderzoek, dan kan dat via deze link.

Registreren voor het Techzine event kan hier. Techzine organiseert het lunchevent in samenwerking met Dell Technologies en Intel. Na afloop van het Techzine-event heb je ook gratis toegang tot het Dell Technologies Forum, inclusief keynotes, expo en sessies.

(De registratie verwijst naar Dell Technologies Forum registratie. Op basis van de link weten we dat je voor de Techzine sessie komt.)