De eerste week zit er alweer op van onze Techzine feestdagenactie, maar we zijn nog lang niet klaar en tot de kerst blijven we jullie verrassen met mooie prijzen. Vandaag zijn we alweer aangekomen bij de vierde dag en geven we een prachtige beveiligingscamera weg van Foscam, de Foscam R2 om precies te zijn.

De Foscam R2 is een van de betere beveiligingscamera’s van het merk Foscam, de camera beschikt over een Full HD-opnameresolutie en kan video’s opnemen met 30 frames per seconde. In tegenstelling tot veel bestaande beveiligingscamera’s is de kwaliteit van deze camera een stuk hoger. Vaak zie je beveiligingsbeelden voorbij komen waarbij de opnameresolutie veel lager is en het heel moeilijk is om een scherp beeld te krijgen van personen die in beeld zijn, dat is bij deze camera geen enkel probleem. Ook de 30 frames per seconde zorgen voor een vloeiende opname in plaats van een schokkerig beeld.

Deze camera is geschikt voor binnenshuis en heeft een kijkhoek van 95 graden, waardoor je een redelijk grote kijkhoek hebt en een kamer goed in beeld kan hebben. Ook beschikt deze camera over nachtzicht tot 8 meter, waardoor er in het donker ook goede opnames gemaakt kunnen worden. Voor de wat meer dynamische omgeving beschikt deze camera ook over de mogelijkheid om deze op afstand te bedienen en te roteren.

Wat moet ik doen om te winnen?

Door onderstaand formulier in te vullen ding je mee om deze prachtige Foscam R2 te winnen. Daarnaast word je automatisch ingeschreven voor de Techzine Nieuwsbrief die wekelijks wordt verstuurd. Ook als je al abonnee bent op onze nieuwsbrief moet je onderstaand formulier invullen om kans te maken op deze prijs.

Deze actie is voorbij, we hebben inmiddels een nieuwe actie op de website staan.

Voorwaarden:

  • Winnaars worden uiterlijk 16 januari gecontacteerd;
  • Winnaars worden gecontacteerd per e-mail, indien we na twee weken niets gehoord hebben vervalt de prijs en kiezen we een andere winnaar;
  • Alleen mensen die woonachtig zijn in Nederland en België kunnen kans maken op prijzen;
  • Door deel te nemen aan de actie ga je akkoord met het ontvangen van de Techzine-nieuwsbrief;
  • Door deel te nemen aan de actie ga je akkoord met eventuele publicaties van je naam op een later moment door Techzine;
  • Techzine zal je persoonsgegevens alleen gebruiken voor deze actie en het verzenden van de nieuwsbrief;
  • Werknemers en freelancers van Techzine, maar ook directe familieleden zijn uitgesloten van deelname;
  • Meedoen kan tot de volgende actie begint, of we het nieuwe jaar inluiden.