min

Tags in dit artikel

, , ,

Na een periode analyseren hoe het te kort aan nieuws kon worden opgelost bleek dat er in de crew mensen zaten die niets of nauwelijks tijd, zin of mogelijkheid hadden om nieuws te posten. Nieuws is het paradepaardje van Tweakzone, ontzettend belangrijk dus. Een job op Tweakzone is vrijwillig. Dit neemt alleen niet weg dat een nieuwsposter geen verantwoordelijkheid heeft. Een nieuwsposter moet zich ook druk maken als er geen nieuws in de queue staat, of wanneer er te oud nieuws gepost wordt. Natuurlijk kan het zijn dat je interesses veranderen, je tijdsindeling zodanig is of wordt dat je geen tijd meer hebt, of je kan natuurlijk gewoon geen zin meer hebben. In dat laatste geval hebben wij als administrators besloten om dan ook die betreffende persoon of personen hun status in te trekken. Niet om die persoon te kwellen, maar om de crew optimaal te houden. Andere nieuwsposters moeten kunnen rekenen op de rest van de crew. Dit laatste is bij nalatigheid niet het geval en zal ergenis creëren bij zowel members, crewleden en admins.

muusers, waar deze changelog tenslotte om gaat, heeft ondanks zijn goede inzet vóór deze periode goed werk geleverd voor Tweakzone. Vandaag hebben we besloten de status van hem in te trekken. De reden daarvan is wat ik hierboven heb proberen uit te leggen. Wat zijn reden ook is, hij heeft ondanks de vele keren dat er iets van is gezegd zich niet kunnen zetten tot het plaatsen van nieuws.

Ondanks dit alles wil ik hem namens de admins, crew en natuurlijk mezelf bedanken voor zijn inzet, maar ook voor zijn gezelligheid en flinke dosis humor die hij heeft laten zien in de crew. muusers, we hopen je alsnog vaak te zien op tweakzone, of je dat zelf wilt en zult doen zien we vanzelf.