3min

Tags in dit artikel

, ,

Beste bezoekers en leden,

Hierbij weer de vacature die we sinds deze maand open hebben staan. Vorige maand hadden we een vacature voor Redactie moderator. Dit was echter een foutje dat moest Reactie moderator zijn. Hierbij dus nogmaals deze vacature.

Voor de Frontpage:
– 2 Reactie moderators;
– 1 Downloadposter;
– 1 Externe Reviewsposter;

Open solicitaties voor nieuwsposter/tutorialposter zijn eigenlijk altijd welkom.

Voor het forum zoeken we moderators voor de volgende subfora:
– 2e Moderator voor ST
– 2e Moderator voor TL

Crewlid op Techzine wat houdt dat nou eigenlijk in?
Nou het is geheel vrijwillig. Je krijgt er dus niet voor betaald. Wel is er voor Nieuwsposters een kleine vergoeding beschikbaar. Je werkt in een zeer gezellig team van mensen die allemaal een succes willen maken van Techzine of in elk geval een bepaald stukje van Techzine. Dit gaat op een serieuze manier maar wel heel luchtig, gezellig en met veel humor. Wat ook erg belangrijk is.

Je hebt 2 soorten crewleden….

Frontpage crewlid:
Als frontpage crewlid ben je verantwoordelijk voor de content die elke dag op de website verschijnt. Het is aan jou om die content te verzorgen. Ook is er een eind redacteur die je begeleid, alles uitlegt en verteld hoe het in zijn werk gaat.
Als frontpage crewlid ben je ook verantwoordelijk voor de reacties die geplaatst worden op jouw content. Deze moet je dus bekijken en punten voor geven. Per dag ben je als nieuwsposter of downloadposter ongeveer een uur kwijt aan deze taak. Als externe review poster ongeveer een half uur. Houdt hier dus rekening mee….

Forum crewlid:
Als forum crewlid ben je verantwoordelijk voor 1 subforum. Jij moet ervoor zorgen dat er een leuke sfeer hangt in jou subforum dat er voldoende activiteit is in jouw subforum. Zorgen dat iedereen zich een beetje gedraagt en af en toe iets leuks opzet voor de leden in je subforum. Het zij een contest het zij een heel leuk topic waar iedereen gezellig in mee kan praten over een bepaald onderwerp. Het forum beleid zit momenteel in een fase waar we dit gaan aanpassen en meer hierover wordt binnenkort duidelijk gemaakt!

Correspondentie Sollicitaties:
Techzine krijgt elke maand een heleboel sollicitaties binnen. Elke sollicitatie wordt zorgvuldig bekeken of de persoon geschikt is voor de functie waar hij op solliciteert. Als de persoon geschikt is voor een functie waar we op dat moment niemand nodig hebben bewaren we deze voor de toekomst. Er wordt altijd door meerdere admins gekeken of iemand geschikt is omdat je dit gezamelijk beter kan bepalen dan alleen. Als iemand geschikt is wordt er contact gezocht met deze persoon. Dit kan soms enkele weken duren omdat wij even de tijd nodig hebben om alle sollicitaties door te lopen en omdat wij met regelmaat nieuwe crew willen aannemen en niet ineens meerdere personen tegelijk. Doordat dit al erg veel tijd in beslag neemt hebben we besloten om niet meer te corresponderen op sollicitaties. Je hoort dus alleen iets als we je willen aannemen of met je willen praten hierover.

We zijn altijd erg blij met sollicitaties ook als iemand niet helemaal geschikt is. Het toont in elk geval waardering voor onze website en daar zijn wij natuurlijk erg blij mee!

Wij hopen natuurlijk weer op een aantal leuke sollicitaties. Let wel op want je moet minimaal 16 jaar zijn het liefst nog iets ouder….

Solliciteren doe je via onderstaande link. Geeft ook een argumentatie waarom je crewlid wilt worden. Waarom we jou moeten kiezen en niet een ander. Waarom kan jij deze taak zo goed vervullen?

Vacature inzenden

met vriendelijke groet,

Coen van Eenbergen
Webmaster Techzine